Γιορτές Μεταξιού 2018 – Σουφλί, 21 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Σύλλογος Φίλων της Μετάξης «Η Χρυσαλλίδα» Σας προσκαλούμε στις Γιορτές Μεταξιού 2018 για να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία και να γίνετε κοινωνοί της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης αλλά και να γιορτάσετε, να νιώσετε τους παλμούς των δρόμων του Μεταξιού, που οδηγούν και καταλήγουν στο Σουφλί.

 

Σύλλογοι, μουσεία και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής του Σουφλίου, αγκαλιάζουν με δράσεις και στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Μετάξι και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία.

Δεκαέξι χρόνια Γιορτές Μεταξιού, δεκαέξι χρόνια γιορτές μνήμης,
πολιτισμού και ιστορίας.  Ξετυλίγουμε το αδράχτι της δημιουργικότητας, της καλλιτεχνικής έκφρασης, της δύναμης των συλλογικοτήτων στην προσφορά και στις κοινές δράσεις με εφαλτήριο την αγάπη για τον τόπο μας!
Από την αναβίωση παραδόσεων μέσω των χορευτικών συγκροτημάτων και τους ήχους της μαντολινάτας και των Χάλκινων Γουμένισσας μέχρι την ψηφιακή απεικόνιση και το μαύρο θέατρο. Από την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα, μέχρι την ενημέρωση σε «τεχνικά» ζητήματα σηροτροφίας… και από
Ημέρες Μεταξιού σε Νύχτες Καλοκαιριού με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!

Η πόλη του Μεταξιού σας περιμένει!!!  


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων.